εκδήλωση-αφιέρωμα στην Κύπρο

Με πολλή αγάπη και μεράκι αστείρευτο διοργανώσαμε την Τετάρτη 24 Απριλίου, την εκδήλωση-αφιέρωμα στην Κύπρο: «Κύπρος πολύφλοισβη παθών και πόθων», με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στο νησί, στις 20 Ιουλίου 1974.

Εκ μέρους όλων, εκπαιδευτικών, μαθητών και γονιών θα ήθελα να ευχαριστήσω για την παρουσία τους στην εκδήλωση τους κ.κ.: τον Μητροπολίτη Παροναξίας Καλλίνικο, τον Μορφωτικό Ακόλουθο της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα, Λουκά Ξενοφώντος, τον Βουλευτή Κυκλάδων & Πρόεδρο της Ε.Μ.Ε. της Βουλής Απόδημου Ελληνισμού, Φίλιππο Φόρτωμα, τον Δήμαρχο Πάρου Κώστα Μπιζά, τους Αντιδημάρχους, τους Δημοτικούς Συμβούλους, όλο τον κόσμο που παρευρέθηκε.

Ένα βαθύ ευχαριστώ για τη θαυμάσια συνεργασία με τη μουσικό Μαρουλία Κοντού και το Ωδείο Μυθωδία, τους ερμηνευτές των τραγουδιών Γεωργία Κασσάρα και Αντώνη Πρέκα, καθώς και τη χοροδιδάσκαλο Δέσποινα Παπαϊωάννου.

Θερμές ευχαριστίες στον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ καθώς και σε όλους τους χορηγούς μας που για άλλη μια φορά στέκονται δίπλα στο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΠΑΡΟΥ.

Συγχαρητήρια θερμά σε όλους τους συντελεστές αυτής της ξεχωριστής βραδιάς, της γεμάτης συγκίνησης· ειδικότερα σε όλα τα μέλη της χορωδίας, της χορευτικής ομάδας, στις μαθήτριες και στους μαθητές μας, στους εκπαιδευτικούς καθώς και στον μαθητή που χειριζόταν τον ήχο.

Η Διευθύντρια του ΓΕ.Λ. ΠΑΡΟΥ

Ιφιγένεια Χατζηγεωργίου

φιλόλογος